Killer Brother`s (History) 243 #1 July 24, 2020 Ява 7(Сюрпризи не закінчюються) 26 квітня 2020 року Солдат Джональд: так, відділи #12, #23 і #24, ми повинні ідти до квадрату 26 Відділи: так точно сер! Солдати пройшовши днкілька будівель йшли коло магазину Солдат Хоут(шепотом): сер тут група страйкерів Солдат Джон(шепотом): так сер Солдат Джональд(шепотом): бачу, йдемо тихо, не шумимо Коли вже майже всі солдати пройшли, идин з солдатів зачепив машину, сирена була дуже сильна Солдат Джональд: ЧОРТ! На позиції! Вони відбивалися, як могли, але вже майже вбивши всіх, раптом набігли 2 бішених, вонИ і повбивали відділи 28 квітня 2020 року Стоп, що це за звук? Хтось сюди йде? Краще візьму лом і сховаюся під ліжко. Кроки продовжувалися в сторону драбини(в цій будівлі два поверхи).Чую розмову -Я десь тут загубив!(вже на сходах)-От скажи мені, що ти взагалі тут забув? А? -А хрін з ним(вже в сусідній кімнаті) розберемся(От чорт, що їм тут потрібно?) (Всюди шукають, все перевертають) -Точно! Ось на цьому столі був той файл Стоп, це ж той стіл де я взяв ці замітки, то ось, що вони шукають, чорт... -Ну і де файл!? -Я не розумію, точно тут лишав. Можливо хтось спер!(вдарив) -МОЖЛИВО! Ідіот! Ще пошукаємо(став коло ліжка, збирається згинатися) -Стривай(перестав згинатися, підійшов до нього) -Що що?(Зайшли в іншу кімнату)(От повезло,так повезло)це мій шанс! Я помаленько став виходити, тихо вийшов до іншої кімнати -Ти точно ніде інше не заходив -Точно! Я вже спустився(нащастя сходи не сильно скрипіли) я встиг вибігти і побіг в сторону вулиці.Я почув як вони щось казали про якусь Луїза і адресу, СТОП! А може це та сама донька Волтера, ТОЧНО! Це вона.Я побіг скоро в ту сторону Ява 8(Все ясніше і ясніше) Диктофон: Н-н-ну, п-п-привіт.А знаєш, що? не варто тобі пхатися сюди чувак, не варто... Бішені, в-в-вони від тебе і сліду не залишуть мужик, я вириваю примітки для твого ж здоров'я.Цей світ вже проклятий, розумієш, йому кінець! Ти вже нічого не змінеш, а розлютиш Бішених, тобі каюк, (поміхи) я тебе прошу (поміхи) не пхайся сю(поміхи) ди. Примітка: Стадія 4.Бішений - це напів людина, напів шептун.Інтелект на вищому рівні(навіть краще ніж в людини).Його фізична сила зашкалює.Ще декілька змін. 1) Вміє говорити, як нормальна людина 2)Якщо він получає багато урону, починається стан: агресія 3) два стани: 1.Спокій 2.Агресія Під час агресії, його тіло твердіє і очі стають червоні. Примітка: Стадія страйкера триває 3-4 дні. Стадія шептуна триває 4-5 років.Але бішені всеодно є, звідки?Вони вже були зі самого початку... Вирвана примітка: Як почалось зараження, воно почалося з двох і єдиних бішених Вони нападали і кусали... міста, села - та все... от так все і почалося. 1 1 Share this post Link to post